Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Äänimaljahoidot

Äänimaljahoidot

Äänimaljahoidot eli äänimaljarentoutukset ovat kokonaisvaltaisia kehoa ja mieltä rentouttavia hoitoja, joita voidaan toteuttaa niin yksilöhoitona kuin ryhmillekin. Hoito perustuu värähtelyyn ja ääni on värähtelyä. Kun äänimaljoja asetetaan keholle ja niitä soitetaan maljoja napauttamalla, äänten värähtely etenee kehon nesteessä ja se ylettää kehon joka kohtaan.

Äänimaljarentoutus soveltuu moniin tilanteisiin; kun unettomuus, stressi, rauhattomuus tai ahdistus vaivaa. Ja tietysti äänimaljahoito on ihanaa hemmottelua arjen keskellä ilman erityisiä vaivoja!

Palveluihini kuuluu erilaisia äänimaljahoitoja, joista voit lukea lisää alta. Erilaisia hoitoja voidaan yhdistellä muihin ohjelmapalveluihini.

Sointukylpy eli äänimaljarentoutus ryhmälle

Sointukylvyssä eli äänimaljahoidossa ryhmälle jokainen osallistuja pötköttelee lattialla mukavasti rentoutuen. Soitan rentoutuksen aikana äänimaljoja sekä erilaisia harmonisia ääniä tuottavia soittimia ja niiden äänimaailma rentouttaa kehoa sekä mieltä.

Omissa tiloissani Reisjärvellä pystyn toteuttamaan sointukylvyn 2-8 henkilön ryhmille ja se on kestoltaan kokonaisuudessaan noin 75 minuuttia. Täällä pääsette lisäksi kokemaan luontohuoneiden tunnelmaa. Äänimaljarentoutus voidaan yhdistää myös Luontohuone-kokemukseen tai Metsäkylpyyn.

Toteutan sointukylpyjä myös osana ryhmille tarjottavia palveluita asiakkaiden tiloissa maksimissaan 20 henkilölle kerrallaan. Kurkkaa myös muut ohjelmapalveluni ja räätälöidään juuri tarpeisiinne sopiva paketti esimekiksi tyky-päivään, polttariporukalle tai vaikka syntymäpäiväporukalle!

Ota yhteyttä ja kysy lisää sointukylvyistä tai varaa aika omalle ryhmällesi.

Tulossa:

Kesto n. 1h.
Hinta 1. 15€/ hlö sis. sointukylvyn
Hinta 2. 20€/ hlö sis. kahvi/tee herkun kera sointukylvyn päätteeksi.
Varaa paikkasi ja valitse 1. ilman kahvia 15€ 2. kahvi + herkun kera 20€
soittamalla tai tekstiviestillä 040 0327250, s.postilla minna@luonnonhetki.fi
maksu paikanpäällä kortilla tai käteisellä.

Äänimaljahoito

Stressaako? Vaivaako kiire? Ota hetki itsellesi ja tule syvärentouttavaan äänimaljahoitoon. Yksilöhoidossa pötkötellään rennosti hoitopöydällä viltin alla ja hoito toteutetaan asettamalla äänimaljoja keholle ja soittamalla niitä kevyesti. Maljojen äänet ja värähtely rentouttavat sekä kehoa että mieltä. Se sopii lähes kaikille, mutta maljoja ei laiteta keholle raskauden aikana, syöpähoitojen ollessa kesken tai jos sinulla on sydämen tahdistin. Näissäkin tilanteissa voi kuitenkin osallistua sointukylpyyn!

  • Kesto noin 60 minuuttia
  • Yksilöhoidon hinta 50 €

Voit varata ajan tai kysyä hoidosta lisää minna@luonnonhetki.fi . Toteutan yksilöhoidot omissa tiloissani Reisjärvellä.

Äänimaljahoito pareittain

Äänimaljahoidot

Äänimaljahoito voidaan toteuttaa myös parihoitona, jolloin se on yhdistelmä äänimaljahoitoa ja sointukylpyä. Molemmat hoitoon osallistujat pötköttävät rennosti lattialla vilttien alla ja soitan maljoja sekä molempien keholla että lattialla. Tämä sopii hyvin vaikkapa äidille ja lapselle, pariskunnalle tai ystävyksille.

  • Hoidon kesto noin 90 minuttia josta hoidon osuus 60 minuuttia. Sisältää hoidon lisäksi teen/virvokkeen ja aikaa alku- ja loppukeskusteluille.
  • Hinta omissa tiloissani Reisjärvellä toteutettuna 100 €

Varaa aika tai kysy lisää hoidosta minna@luonnonhetki.fi . Tämä hoito voidaan toteuttaa myös asiakkaan tiloissa osana muita palveluitani esimerkiksi polttariporukalle!