Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Metsäkylpy

Metsäkylpy

Mitä metsäkylvyssä tehdään?

Ohjaan lempeästi ja rauhallisesti sinut pysähtymään ja kohtaamaan luonnon aistien avulla. Keskityt juuri tähän hetkeen luonnon äärellä. Teemme yhdessä mielikuva-, hengitys- ja aistiharjoituksia. Liikumme rauhallisesti pienellä alueella ja olemme paljon paikoillamme, luontoon uppoutumisen sekä voimakkaan läsnäolon tunteen mahdollistamiseksi.

Lue lisää metsäkylvystä >>

Miten metsäkylpy vaikuttaa hyvinvointiimme?

Metsäkylvyssä yhdistyvät luonnon hyvinvointivaikutukset ja tietoisuustaidot (mindfulness).

Luonto vaikuttaa hyvinvointiimme ja terveyteemme monella positiivisella tavalla. Tutkimusten mukaan jo muutama minuutti luonnossa laskee stressitasoa, madaltaa verenpainetta ja tasoittaa hengitystiheyttä, sekä vähentää negatiivisia tuntemuksia, kuten ahdistusta, masennusta ja aggressioita. Luonto parantaa tarkkaavaisuuttamme sekä edistää elinvoimaisuuden ja myönteisen energisyyden tunnetta. Luonto elvyttää, rauhoittaa, sekä innostaa ja tuo uutta voimaa ja energiaa. Tietoisuustaidoilla tarkoitetaan juuri tämän hetken kokemista, havainnointia ja hyväksyntää sellaisena kun se on. 

Miksi osallistuisin metsäkylpyyn?

Laadukas ja turvallisesti ohjattu metsäkylpy antaa parhaimmillaan sinulle rauhoittavan ja upean luontoonuppoutumiskokemuksen, luonnolle sinä riität ja kelpaat juuri sellaisena kun olet. Olosi on rauhallinen ja levollinen tämän unohtumattoman kokemuksen jälkeen.

Anna itsellesi aistillinen luontokokemus Metsäkylvyn parissa.  

  • Metsäkylvyn kesto 30 – 60 min. Pakkasraja -10 astetta tai aikaa lyhennetään.
  • Pukeutumisohje:  liikumme vähän ja hitaasti – huomioi tämä pukeutumisessa.