Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Miniretriitti luonnon syleilyssä

Miniretriitti luonnon syleilyssä

Vietämme Miniretriitti-päivän hiljaisuudessa, metsän ja ympäröivän luonnon hyväksyvässä ilmapiirissä.

Luonto kutsuu sinut luokseen juuri sellaisena kuin olet – hyväksyen ja hoivaten. Anna mielellesi mahdollisuus rauhoittua ja tasapainottua – tällöin pääset kuulemaan sisintäsi. Luontoyhteytesi vahvistuu ja saat tilaa luovalle olemiselle.

Päivän aikana voit osallistua yhteisiin ohjattuihin metsäkylpyhetkiin sekä intuitiivisiin rentoutusharjoitteisiin. Voit halutessasi viettää aikaa mindfulness-pisteissä, joiden äärellä pääset lempeästi takaisin tähän hetkeen.

Tämä aika on juuri Sinulle, voit tehdä mitä haluat ja mikä sillä hetkellä tuntuu parhaalta. Voit ulkoilla upeissa maisemissa, nauttia luonnon rauhasta ja kauneudesta, on lupa nukkua päivällä tai viettää aikaa yhteisissä sisä- ja ulkotiloissa. Aloitamme päivän kahvilla suolaisen tarjottavan kera ja nautimme kasvispainotteisen lounaan ja päivällisen. Päiväkahvit ja eväät saat omaan päiväreppuusi, jotta voit nauttia ne juuri sinulle sopivana hetkenä.

  • Ryhmän koko 5 – 20 henkeä.

Katso seuraavan Miniretriitin ajankohta Ajankohtaista-sivulta. Paikkoja on rajoitetusti, varaa omasi siis ajoissa!

Miniretriitti on mahdollista varata omalle ryhmälle – pyydä tarjous tai kysy lisää. Lisätietoja ja tarkemman ohjelman saat pyytämällä.