Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Tyky-ohjelmat

Tyky-ohjelmat

Tarjoan monipuolista ohjelmaa työyhteisöjen ja muiden ryhmien tapahtumiin, virkistys- ja hyvinvointipäiviin. Palvelut sopivat hyvin myös syntymäpäivien tai polttareiden ohjelmaksi.

Useimmat palveluista voidaan järjestää asiakkaan tiloissa, mutta meillä on tarjolla myös tilavaihtoehtoja. Omat tilani ovat Reisjärvellä ja liikun tarvittaessa niin Keski- ja Pohjois-Pohjanmaan kuin Keski-Suomen alueella, mutta olen valmis matkustamaan muillekin alueille!

Voimme koota Tyky-päivän eri palveluista juuri teidän tarpeisiinne sopivan kokonaisuuden, ja alla oleviin palveluihin on mahdollista liittää esimerkiksi turve-, käsi- tai suklaahoito tai vaikkapa jalkakylvyt. Naurujoogan kaveriksi sopii mainiosti rentoutuminen, tämä on toteutettavissa isolle Tyhy-ryhmälle tai pienelle kaveriporukalle. Olisiko teidän ryhmän juttu reissu maastoon, puolijoukkueteltan pystyttäminen ja siellä yöpyminen?

Kaikkiin ryhmäpalveluihin on myös mahdollista yhdistää ruokailu tai kahvittelu. Huomioimme tarjoiluissa eritysiruokavaliot suurella sydämellä.

Ota yhteyttä, niin paketoidaan juuri teille sopiva kokonaisuus!

319A6806
319A6851
tytöt kukan takana
sateenvarjot auto
Sateenvarjo neidot
vasu ja Niina mekossa
lautalla J.
319A6146
319A6631-2
319A6951
319A6451
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow