Siirry suoraan sisältöön

Irti arjesta -hyvinvointipäivä Reisjärvellä 2.9.

74,00  sis. alv 24 %

Varastossa

Osasto:

Ota päivä itsellesi ja laskeudu lempeästi syksyyn! Koostimme sopivasti hemmottelua, hyvää ruokaa ja käsillä tekemistä sisältävän hyvinvointipäivän, jolla pääset mukavasti irtautumaan arjesta ja nauttimaan omasta ajasta.

Päivän ajankohta on 2.9. -23 kello 10-16 ja se toteutetaan omissa tiloissani Reisjärvellä.

Päivän ohjelmaan kuuluu päivän ruokailut (lounas ja päiväkahvit), metsäkylpyä, rentoutumishetkiä ja hemmottelua sekä käsillä tekemistä. Kaikki työpajat ovat suunniteltu siten, ettei aiempaa kokemusta tai tietoa mistään kädentaidoista vaadita. Kaikki tarvittavat materiaalit kuuluvat päivän sisältöön. Saat siis mukaan pieniä tuliaisia kotiin viemisiksikin!

Osallistumismaksu hyvinvointipäivään on 74 € per henkilö. Päivä toteutuu, jos osallistujia on tarpeeksi. Viimeinen ilmoittautumispäivä on keskiviikko 30.8.

Ilmoittautuminen mukaan tapahtuu maksamalla päivän osallistumismaksun verkkokaupan kautta. Ilmoittautuminen on sitova ja osallistumismaksu voidaan palauttaa ainoastaan lääkärintodistusta vastaan. Jos päivä joudutaan perumaan järjestäjän puolelta vähäisen osallistujamäärän tai muun syyn takia, rahat palautetaan ilmoittautuneille.